• C3 SOLUTIONS

  • CONSULTANTA

  • CREATIVITATE

  • COACHING

C3 SOLUTIONS

Adăugăm valoare vieții, afacerii și comunității dumneavoastră!

CONSULTANȚĂ

CONSULTANȚĂ

Fie că ai nevoie de îndrumare la început de drum, pentru un start-up sau un nou ONG, fie că dorești să te extinzi, să lansezi un produs nou sau să dezvolți o (nouă) strategie de management, resurse umane, branding, cultura organizatională, eficientizare a proceselor sau CSR, C3 Solutions îți oferă soluții unice și complet personalizate nevoilor tale.

CREATIVITATE

CREATIVITATE

Pentru că înțelegem unicitatea fiecărui client, oferim soluții creative pentru identiatea verbală și vizuală a firmei. Ai nevoie de un nume pentru o firmă nouă sau un produs nou? De un logo? Un slogan? Cărți de vizită, fotografii corporate sau un website? Oricare este nevoia ta, consultanții noștri sunt gata să îți vină în ajutor, cu soluții ce sunt la fel de unice ca și tine.

COACHING

COACHING

Înțelegem că la baza oricărei companii și a oricărui ONG sunt oameni unici, cu nevoia constantă de dezvoltare personală și profesională.
Indiferent unde te afli din punct de vedere al carierei, îți oferim sesiuni de coaching personal și strategii de dezvoltare personală si profesională, pentru a te ajuta să ajungi acolo unde dorești.

Pentru orice informații sau pentru o ofertă de preț,

CONTACTEAZĂ-NE

Ultimele lucrari

Contact

Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Loading

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Back to Top
Ver peliculas online